Terres de l'Ebre

COMUNICAT PRIMER SECRETARI FEDERACIÓ DE L'EBRE - PRIMÀRIES PSOE

  • Actualitzat:
  • Creat:

"Ahir els socialistes vam ser un exemple de participació democràtica, per escollir lliurament i amb vot secret el pròxim Secretari General del PSOE".

 

Company/a,

Ahir els socialistes vam ser un exemple de participació democràtica, per escollir lliurament i amb vot secret el pròxim Secretari General del PSOE. D'aquesta manera es tanca un episodi que va començar amb el Comitè Federal del dia 1 d'octubre..  Ara ens cal mirar endavant, fixar el rumb cap a "La Moncloa"  i elaborar una proposta política il·lusionant i realista a la vegada.

La Federació de les Terres de l'Ebre ens hem d'esforçar per aportar el nostre granet de sorra al projecte socialista, un projecte nítidament d'esquerres i renovat, entre tots i totes i amb la resta de companys i companyes del PSOE, hem d'elaborar un projecte col·lectiu que representi els anhels d'una gran majoria de ciutadans i ciutadanes, que fa temps estan esperant que els socialistes tornem a ser el motor del canvi i de progrés social que necessita el país. No cal oblidar la situació política que tenim a Catalunya i de la necessitat de tenir governs que estiguin oberts al diàleg, a la negociació i al pacte per donar sortida a l'enfrontament actual..

Per últim, vull donar-vos les gràcies a tots els que  vau fer possible l'organització d'aquestes primàries i també als centenars de militants que van participar de les quatre comarques ebrenques. Tenim una gran organització i vosaltres ho feu possible.

 

Una abraçada,

Manel

Primer Secretari

Federació XVI - Terres de l'Ebre