Terres de l'Ebre

NOTA DE PREMSA GRUP MUNICIPAL PSC - ESQUERRA PER ROQUETES - CP

  • Actualizado:
  • Creado:

El Grup Municipal Socialista – Esquerra per Roquetes – Candidatura de Progrés de Roquetes hem volgut defugir de qualsevol populisme, que d’altra banda no porta en lloc, i hem fet un exercici de responsabilitat abstenint-nos en la votació del pressupost.

No volem que Roquetes s’aturi

 

El Grup Municipal Socialista – Esquerra per Roquetes – Candidatura de Progrés de Roquetes hem volgut defugir de qualsevol populisme, que  d’altra banda no porta en lloc, i hem fet un exercici de responsabilitat abstenint-nos en la votació del pressupost municipal 2020, afavorint així la seva aprovació perquè volem que Roquetes no s’aturi, perquè la voluntat nostra sempre ha estat sumar en benefici de la ciutadania, com venim fent des del primer dia. I ho hem fet per Roquetes, perquè volem que l’any que ve no sigui un any perdut. Un pressupost municipal de 6.397.330,17 € en el que l’obra principal és la remodelació del Casal de la Ravalaleta.

“Li reclamem a l’Alcalde que al llarg del proper any anéssim concretant l’estat d’execució de cada partida pressupostaria, perquè no volem que vagin passant els dies i els ciutadans i ciutadanes de Roquetes no notin cap milloria. Nosaltres hem fet l’esforç perquè es pugui aprovar el pressupost municipal i ell també l’ha de fer, donant-nos la informació i sent transparent. El senyor Paco Gas ha de saber que no té majoria, perquè moltes vegades s’oblida, i s’ha d’assentar a negociar, cosa que no ho ha fet aquest any, per això l’advertim que la nostra generositat no l’ha d’aprofitar per fer el que vulgui”. Ha afegit Ramón Martínez portaveu del grup municipal Socialistes-Podem.

Els  socialistes de Roquetes-Podem volíem negociar el pressupost però no ha estat possible per la negativa de l’alcalde, per la qual cosa no hem pogut aprovar-lo, tot i així, hem facilitat la seva aprovació, perquè al menys hem coincidit en la remodelació del Casal de la Ravaleta que portàvem al nostre programa electoral.  Lamentem que no vulgues atendre la nostra petició de construcció d’un Centre de Dia per a la gent gran de Roquetes, així com tampoc ha volgut posar una partida pressupostaria per tenir un punt de recàrrega de vehicles elèctrics a la Ravaleta, com a punts principals.