Terres de l'Ebre

La Busca de Tortosa ja està en marxa

  • Actualizado:
  • Creado:

Des de l’Agrupació Local de Tortosa, us convidem novament a tots i totes els militants i simpatitzants a participar de la Festa del Renaixement

Benvolgudes i benvolguts,

Com ja us vam avançar, l’Agrupació Local de Tortosa i a través de La Busca de Tortosa participem a la Festa del Renaixement i, com podeu veure a les fotos adjuntes ja està tot preparat per iniciar la XXII Festa del Renaixement.
Entre les activitats que organitzem i que comencen aquesta tarda de dijous podreu trobar la recreació de la notaria de Gil de Federic, l'actuació del mag Dalmau "lo Tortosí", els jocs del segle XVI, els ambients del segle XVI i les exposicions sobre espais urbans a la Tortosa del Renaixement i un recull de tots els butlletins de la Rosa de Tortosa en la seva nova etapa.
Des de l’Agrupació Local de Tortosa, us convidem novament a tots i totes els militants i simpatitzants a participar de la Festa del Renaixement i visitar-nos al llarg d’aquests dies, gaudint de les activitats programades.
A més us recordem que el dissabte 22 de juliol comptarem amb la visita de Carles Ruíz, secretari d’Indústria, Comerç i Turisme de l’Executiva Federal del PSOE i alcalde de Viladecans, que compartirà amb nosaltres diverses activitats de la Festa obertes a tothom i es quedarà a sopar amb nosaltres. Si voleu acompanyar-nos a la visita i al posterior sopar podeu comunicar la vostra assistència trucant a Carme Benedicto al 977 44 48 60 o a Enric Roig al 620 96 82 85 abans de divendres a migdia.

Podeu tenir més informació a:   http://labuscadetortosa.blogspot.com.es/

Moltes gràcies a totes i a tots i espero poder saludar-vos els dies de la Festa del Renaixement a la Busca de Tortosa.

 

Salutacions cordials,

El Primer Secretari

 

Enric Roig Montagut

C/ Gil de Frederic 2

Tel 620 968 285

enric.roig@coac.cat

 

Ficheros adjuntos: