Terres de l'Ebre

Joan Castor Gonell i Dolors Bel enganxen el primer cartell electoral a Tortosa

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes fan una crida a la participació i animen als ebrencs i ebrenques per anar a votar

Joan Castor Gonell, candidat al Senat, i Dolors Bel, candidata al Congrés pel PSC a les Terres de l’Ebre han enganxat el primer cartell que donarà inici a la campanya electoral per als comicis del 28 d’abril de 2019.

L’acte ha tingut lloc a la mitjanit d’aquest 12 d’abril, a la Plaça España de Tortosa. Seguidament, Joan Castor ha explicat als mitjans el seu compromís pel territori i la seva convicció per continuar treballant per allò que preocupa a la ciutadania i als ebrencs i ebrenques en particular. “Volem recuperar un govern dialogant i progressista en ganes de fer coses per Catalunya i les Terres de l’Ebre”. A més ha assenyalat, “hi ha dos alternatives, o permetem que guanyi la dreta i anem cap a enrere o fem que Sánchez sigui president”.

Amb la mateixa línia ho ha fet Dolors Bel qui ha volgut transmetre proximitat i ha fet una crida a la participació. “Que la gent no es quedi a casa i surti a votar”. També ha emfatitzat sobre la importància d’aprovar els pressupostos generals tombats per la dreta i els partits independentistes. “El nostre projecte és poder continuar treballant en la mateixa empenta que fa vuit mesos, amb un projecte il·lusionant, i poder culminar amb els pressupostos que no van ser aprovats”.

A l’acte també hi han intervingut diversos representants socialistes de les Terres de l’Ebre, com el primer Secretari dels PSC, Manel de la Vega; l’Enric Roig, portaveu PSC; Maria Beltran, diputada provincial, entre d’altres.  

Després de les intervencions als mitjans, els màxims representants socialistes s’han desplaçat per diferents punts de la ciutat per continuar amb el que ja es considera un dels actes més tradicionals de la campanya.