Terres de l'Ebre

DISSABTE 11 DE MARÇ, 6a JORNADA MUNICIPAL PSC · ASSEMBLEA DE TORTOSA

  • Actualizado:
  • Creado:

Dissabte 11 de març 6ª Jornada Municipal PSC-Tortosa

Benvolgudes i benvolguts,

 

Des de l’agrupació local de Tortosa s’organitzen, com ja venen fent des de fa uns anys, tot un seguit d’accions i activitats per tal de difondre la seva tasca a nivell de política municipal. Entre aquestes accions estan les Jornades Municipals amb les que s’intenta fomentar espais de reflexió i anàlisi dels i les militants i simpatitzants al voltant dels temes que més ens preocupen.

L’Agrupació Local de Tortosa ha organitzat la 6a Jornada Municipal, en el marc de l’Assemblea de Tortosa · 6a Jornada Municipal  dels dies 10 i 11 de març, per tal de debatre i aprofundir en les línies estratègiques i accions per tal de tirar endavant les nostres polítiques però de nou volen anar més enllà i debatre temes que interessin no únicament a Tortosa sinó a les Terres de l’Ebre.

 

La jornada tindrà lloc el proper dissabte 11 de març, a la seu del PSC de Terres de l’Ebre, al carrer Gil de Frederic núm. 2 de Tortosa, amb el següent programa:

 

  9,30 h. Benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec del primer secretari de l’Agrupació Local de Tortosa 

 

10,00 h. Bones pràctiques municipals de reactivació econòmica i d’ocupació: “Acord Territorial per la Reactivació"

                Econòmica i l’Ocupació

                Presentació a càrrec Rosa Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya

                          1.“La concertació territorial, espai de diàleg i d’aprenentatge col·lectiu” a càrrec Santi López Villa, consultor en Desenvolupament Local.

                          2. Les bones pràctiques:

                         “MONTSIÀ ACTIU, una nova manera de fer” 

                         “El pacte Territorial Solsona - Cardona, la concertació territorial posada en pràctica”  

 

11,30 h. Pausa – Cafè

 

12,00 h. Lliurament del 2n Guardó Marcel·lí Domingo a càrrec de Miquel Iceta, 1r secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya                    

                           

13,00 h. Benvinguda als nous militants de l’Agrupació i cloenda de la Jornada a càrrec de   Miquel Iceta, 1r secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya

              

              En acabar, dinar de germanor.      

 

Donat que creiem que els temes a tractar són de cabdal importància per al nostre territori, us fem extensiva la nostra invitació a tots els militants i simpatitzants de les Terres de l’Ebre i esperem poder comptar amb la màxima participació. Us esperem a totes i a tots per tal de rebre les vostres aportacions i propostes per treballar junts per les Terres de l’Ebre.

 

Podeu convidar a totes i a tots els vostres amics i persones que cregueu que els pugui interessar participar. Oportunament us farem arribar més informació sobre el programa complet de la Jornada i els detalls del dinar.

 

Salutacions cordials,

 

El Primer Secretari

del PSC a les Terres de l’Ebre

 

Manel de la Vega 

Ficheros adjuntos: