Terres de l'Ebre

Xerrada Col·loqui Pensions Dignes divendres 2 de febrer de 2018 al Casal Cívic de Tortosa

  • Actualitzat:
  • Creat:

Xerrada Col·loqui Pensions Dignes

Divendres 2 de febrer de 2018

18,00 h

Casal Cívic de Tortosa

C/. Alfara de Carles, 27 -33

Benvolgut company, benvolguda companya,

La gent gran té, en el seu conjunt, un gran pes en la nostra societat i ara, més que mai, amb la crisi econòmica està recuperant el protagonisme. La pèrdua de renda disponible amb l’augment de preus, copagaments i pèrdua real de poder adquisitiu de les pensions situen a les persones grans amb més dificultats per fer front a la situació econòmica.

Les darreres reformes de les pensions han dut a una situació en la que, de continuar així, pot suposar per als pensionistes una pèrdua del poder adquisitiu del 15 % en 10 anys. Per això pensem que cal garantir el manteniment d'un sistema públic de pensions, més enllà de les cotitzacions socials, que asseguri la suficiència de les pensions.

Per aquest motiu i per tal de donar a conèixer quina és la situació actual del sistema de pensions i defensar unes pensions dignes, així com solucionar els vostres dubtes i recollir les vostres inquietuds, la Federació de les Terres de l’Ebre del Partit dels Socialistes de Catalunya ha organitzat una xerrada col·loqui participativa a la que des d’aquí us volem convidar.

L’acte comptarà amb la participació de Mercè Perea, diputada al Congrés i portaveu de la Comissió del Pacte de Toledo.

L’acte és públic i obert a tothom i tindrà lloc el divendres 2 de febrer a les 18,00 h al Casal Cívic de Tortosa, l’antic casal de gent gran de Ferreries al carrer Alfara 27-33 de Tortosa.

Esperant poder saludar-vos personalment el proper divendres 2, moltes gràcies per la vostra atenció.

 

Atentament,

 

El Primer Secretari de la Federació                                            

Manel de la Vega Carrera

 

El Primer Secretari de Tortosa                                       

Enric Roig Montagut