Terres de l'Ebre

Visita de Carles Ruiz a la Busca de Tortosa

  • Actualitzat:
  • Creat:

Dintre de les activitats de La Busca de Tortosa a la Festa del Renaixement, demà dissabte 22 de juliol comptarem amb la visita de Carles Ruiz

Benvolgudes i benvolguts,

Com us hem anunciat, dintre de les activitats de La Busca de Tortosa a la Festa del Renaixement, demà dissabte 22 de juliol comptarem amb la visita de Carles Ruíz, secretari d’Indústria, Comerç i Turisme de l’Executiva Federal del PSOE i alcalde de Viladecans, que compartirà amb nosaltres diverses activitats de la Festa obertes a tothom i es quedarà a sopar amb nosaltres.
Tots i totes els que ens vulgueu acompanyar feu cap al local de la Busca, a la planta baixa de la seu de la Federació XVI del PSC a Tortosa, al carrer Gil de Frederic 2, per rebre al company Carlos Ruíz i passar amb ell la tarda i nit.
Recordeu que si voleu quedar-vos al sopar, aquest serà al restaurant Los Banys, al carrer Ricard Cirera 5, sobre les 21,30 h. Per favor comuniqueu la vostra assistència trucant a Carme Benedicto al 977 44 48 60 o a Enric Roig al 620 96 82 85 abans d’aquest migdia.

Podeu tenir més informació a:   http://labuscadetortosa.blogspot.com.es/

Moltes gràcies a totes i a tots i espero poder saludar-vos demà dissabte a la Busca de Tortosa.

 

Salutacions cordials,

El Primer Secretari

 

Enric Roig Montagut

C/ Gil de Frederic 2

Tel 620 968 285

enric.roig@coac.cat