Terres de l'Ebre

RECORDATORI 7a Jornada Municipal PSC Tortosa · 3 de febrer de 2018 · Programa definitiu

  • Actualitzat:
  • Creat:

Demà dissabte 3 de febrer de 2018

7a Jornada Municipal

A partir de les 11 h

Seu del PSC a Tortosa

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Recordeu que demà dissabte 3 de febrer de 2018, l’Agrupació Local de Tortosa del PSC celebrarem la 7a Jornada Municipal, Com veureu al programa, la primera part és més interna de l’Agrupació Local però està totalment oberta a tothom que hi vulgui assistir i participar, i a la segona part, a partir de les 11 h, comptarem amb la participació de Gabriel Colomé, politòleg, professor titulat de la Universitat Autònoma de Barcelona, ex director del Centre d’Estudis d’Opinió, que farà una anàlisi dels resultats electorals i els nous reptes i estratègies de cara a properes eleccions.

La Jornada finalitzarà amb la presència de Meritxell Batet, secretària d'Impuls Federal del PSC i secretària general adjunta del Grup Socialista al Congrés que parlarà al voltant de l’estratègia federal i de les 10 propostes de país para un futur Govern socialista de Pedro Sánchez.

En acabar dinarem junts amb el company Gabriel Colomé. Si esteu interessats a assistir podeu fer la vostra reserva al telèfon 977 44 48 60.

Com podeu veure es tracta d’una interessant jornada a la que esteu tots i totes convidats, per tant us esperem  a partir de les 11,00 h a la seu del PSC a Tortosa.

Us adjuntem el programa definitiu per a la vostra informació.

Esperant poder comptar amb la vostra presència, rebeu una cordial salutació.

Atentament,

 

El Primer Secretari de la Federació                                            

Manel de la Vega Carrera

 

El Primer Secretari de l’Agrupació Local de Tortosa

Enric Roig Montagut    

                                   

                                           

Fitxers adjunts: