Terres de l'Ebre

NOUS CANVIS A LA FEDERACIÓ DE LA JOVENTUT SOCIALISTA DE LES TERRES DE L’EBRE

  • Actualitzat:
  • Creat:

El riberenc Oliver Mellado Solé assumeix el relleu a la Primera secretaria de la Federació pels tres propers anys, que l’acompanyarà fins a cinc joves més del Baix Ebre i del Montsià

NOUS CANVIS A LA FEDERACIÓ DE LA JOVENTUT SOCIALISTA DE LES TERRES DE L’EBRE

El riberenc Oliver Mellado Solé assumeix el relleu a la Primera secretaria de la Federació pels tres propers anys, que l’acompanyarà fins a cinc joves més del Baix Ebre i del Montsià.

 

La Federació de la Joventut Socialista de Catalunya a les Terres de l’Ebre, l’organització juvenil agermanada amb el PSC, arrenca el curs polític amb una executiva renovada. Els sis anys de mandat de la tortosina Anna Roig han passat el relleu a una nova generació de joves repartits entre tres de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre: la Ribera d’Ebre, el Baix Ebre i El Montsià.

Així doncs, el morenc Oliver Mellado ha estat escollit com a nou Primer Secretari de la Federació; la rapitenca Miriam Vila i Rius assumirà la Viceprimera secretaria i la secretaria d’Organització; la regidora santjaumera del PSC Carla Quesada ocuparà la secretaria de Política Municipal i Relacions amb el PSC; el calero Arnau Pared treballarà la secretaria d’Economia i Acció Estudiantil; i la canareva Arianna Sancho portarà la secretaria de Feminisme, Igualtat i LGTBI+.

Entre els objectius de l’Executiva entrant de l’organització juvenil socialista es troben fer-se conèixer com la solució dels problemes del present i del futur del jovent ebrenc i buscar una entesa entre l’associacionisme social, igualitari i de classe amb la política.