Terres de l'Ebre

La Busca de Tortosa a la XXII Festa del Renaixement

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des de l’Agrupació Local de Tortosa, us volem convidar a tots i totes els militants i simpatitzants a participar de la Festa del Renaixement.

Benvolgudes i benvolguts,

Com segurament sabreu, i per sisè any consecutiu, des de l’Agrupació Local de Tortosa i a través de La Busca de Tortosa participem a la Festa del Renaixement amb tot un seguit d'activitats que volen recrear l’ambient del segle XVI a la planta baixa del local del PSC al carrer Gil de Frederic, sumant i engrandint la nostra estimada Festa, aportant el nostre granet de sorra, a una de les activitats de promoció econòmica més importants de la ciutat.
Entre les activitats que organitzem podreu trobar la recreació de la notaria de Gil de Federic, l'actuació del mag Dalmau "lo Tortosí", els jocs del segle XVI, els ambients del segle XVI i les exposicions sobre espais urbans i la Rosa de Tortosa.
Per això, des de l’Agrupació Local de Tortosa, us volem convidar a tots i totes els militants i simpatitzants a participar de la Festa del Renaixement i visitar-nos al llarg d’aquests dies, per això us adjuntem el programa amb les activitats que tenim preparades.
A més us informem que, tal i com hem fet en cada edició, aquest any comptem amb una visita especial. Així el dissabte 22 de juliol comptarem amb la visita de Carles Ruíz, secretari d’Indústria, Comerç i Turisme de l’Executiva Federal del PSOE i alcalde de Viladecans, que compartirà amb nosaltres diverses activitats de la Festa obertes a tothom i es quedarà a sopar amb nosaltres. Si voleu acompanyar-nos a la visita i al posterior sopar podeu comunicar la vostra assistència trucant a Carme Benedicto al 977 44 48 60 o a Enric Roig al 620 96 82 85 abans de divendres a migdia.

Podeu tenir més informació a:  http://labuscadetortosa.blogspot.com.es/

Moltes gràcies a totes i a tots i espero poder saludar-vos els dies de la Festa del Renaixement a la Busca de Tortosa.

 

Salutacions cordials,

 

El Primer Secretari

Enric Roig Montagut

C/ Gil de Frederic 2

Tel 620 968 285

enric.roig@coac.cat

 

Fitxers adjunts: