Terres de l'Ebre

L’any 2015 vaig ser elegit regidor de l'Ajuntament de Tortosa

  • Actualitzat:
  • Creat:

La política local ha estat per a mi una escola d'aprenentatge perquè és la que és viu de més a prop, al costat dels ciutadans, escoltant les seves preocupacions, plantejant solucions de vegades a petites coses, però no per això menys importants.

L’any 2015 vaig ser elegit regidor de l'Ajuntament de Tortosa. La política local ha estat per a mi una escola d'aprenentatge perquè és la que és viu de més a prop, al costat dels ciutadans, escoltant les seves preocupacions, plantejant solucions de vegades a petites coses, però no per això menys importants.

Ara, començo una nova etapa, com a Senador autonòmic pel grup Socialista a Madrid, una responsabilitat que m'obliga a replantejar quin és el meu paper a la política local. Un repte que agafo amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar per les Terres de l’Ebre, som un territori amb moltes potencialitats. I per això, he decidit renunciar a la meva acta de regidor, per dedicar-me més a aquesta nova tasca.

Sempre he dit que un dels mals de la política és l'acumulació de càrrecs, tant institucionals, com orgànics, per això ara que hem trobo en aquesta conjuntura he de ser conseqüent amb les meves conviccions.

Les Terres de l'Ebre tenen moltes mancances i necessitats, som un territori en constant pèrdua de població, d'ocupació i amb problemàtiques mediambientals importants, com per exemple la regressió al Delta de l'Ebre. La meva tasca parlamentaria ha de ser la de facilitar inversions i implementar mesures en favor de les nostres terres, ser un dels interlocutors de les necessitats dels ciutadans a Madrid.

Com a Primer Secretari de la Federació de l'Ebre, continuaré atenent el dia a dia de la política orgànica del partit, amb la resta de companys i companyes socialistes de l'Executiva del PSC, perquè la nostra voluntat és canviar a millor les Terres de l'Ebre.

Som un Territori petit on totes les forces polítiques hem de col·laborar, i això de vegades és molt difícil, ho reconec, però els socialistes ens esforçarem per fer-ho possible. Necessitem sumar a tothom.

Per últim, vull agrair als meus companys del grup municipal, l’Enric i la Dolors, aquests quatre anys de treball que hem desenvolupat a l'Ajuntament de Tortosa, encara que com a grup municipal a l'oposició, hem treballat propositivament per oferir noves propostes per la nostra ciutat, els desitjo molta sort i encerts, així com a la nova regidora, l'Estefania Valdès, una persona amb molta vàlua i que ho farà molt bé. Seguiré treballant com fins ara, per la meva ciutat i per les Terres de l'Ebre. Ens mereixem un futur millor.

 

Manel de la Vega

Tortosa, Terres de l'Ebre, 30 de desembre de 2019