Terres de l'Ebre

ELS SOCIALISTES EBRENCS DENUNCIEN LA MALA GESTIÓ DE LA GENERALITAT AMB ELS AJUTS DELS AIGUATS

  • Actualitzat:
  • Creat:

Fa pocs mesos el Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de Resolució, a instància del Grup Parlamentari Socialista, instant al Govern a fer efectiu el pagament dels ajuts que corresponen als municipis afectats pels aiguats de l'octubre de 2018.

ELS SOCIALISTES EBRENCS DENUNCIEN LA MALA GESTIÓ DE LA GENERALITAT AMB ELS AJUTS DELS AIGUATS DEL 2018

Fa pocs mesos el Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de Resolució, a instància del Grup Parlamentari Socialista, instant al Govern a fer efectiu el pagament dels ajuts que corresponen als municipis afectats pels aiguats de l'octubre de 2018, diners que va transferir el Govern d'Espanya a la Generalitat  el desembre de 2019. La mateixa resolució demanava a la Generalitat que complementés amb fons propis el 50% restant.

Lamentem que els fons proveïts amb la transferència que va fer l'Estat, corresponent al 50% de l'import dels danys, no s'hagi exhaurit totalment, aquest fet comporta que els fons no gastats s'hagin de retornar, i no ens podem permetre perdre més recursos. Demanem al Govern de la Generalitat que rectifiqui la seva postura, i que tal com reclamava la resolució aprovada el 13 de juliol, faci efectiu el pagament dels ajuts, a cada municipi afectat pels aiguats, amb l'import inicialment previst en el Conveni signat amb el Govern d'Espanya i que es complementi amb fons propis el 50% restant.

Reiterem un cop més el fet que la Generalitat ens menysté com a territori, i aquest fet no fa més que corroborar un cop més la desídia que estem patint les Terres de l'Ebre durant l'última dècada.