Terres de l'Ebre

COMUNICAT DE PREMSA DEL PSC DE L'EBRE

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes proposen Manel de la Vega com a senador autonòmic

Els socialistes proposen Manel de la Vega com a senador autonòmic

“Continuarà treballant per les Terres de l’Ebre”, destaca Tere Castellà

La comissió permanent de l'executiva del PSC, elevarà avui al grup parlamentari la seva proposta per designar els tres senadors autonòmics que li corresponen arran dels resultats de les eleccions del 14-F. Seran Antoni Poveda, de Barcelona, Manuel de la Vega, de les Terres de l'Ebre i Lorena González, de Lleida.

La Secretària d'Organització del PSC, Tere Castellà, va explicar que es proposa Manel de la Vega perquè "ha fet una bona feina per les Terres de l'Ebre, el temps que ha estat al Senat". La Secretària d'Organització dels socialistes a les Terres de l'Ebre, va destacar l'experiència de De la Vega en l'àmbit polític i va subratllar alhora que el PSC aposta amb aquest pas per les Terres de l'Ebre.

Manel de la Vega, de 49 anys, va ocupar el càrrec a finals del 2019 en substitució de l’expresident José Montilla. Durant aquest període ha presentat diferents propostes de resolució, i ha estat ponent de la LOMLOE. D'altra banda, també és Primer Secretari dels socialistes ebrencs. La proposta l'haurà de formalitzar el Parlament a través del plenari.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu parlar amb Manel de la Vega 619392300