Terres de l'Ebre

Carta del Primer Secretari de la Federació de l'Ebre

  • Actualitzat:
  • Creat:

La campanya electoral ja s’ha acabat. Demà es duran a terme les eleccions al Parlament de Catalunya més decisives dels darrers anys.

Benvolgudes companyes i companys:

 

La campanya electoral ja s’ha acabat. Demà es duran a terme les eleccions al Parlament de Catalunya més decisives dels darrers anys. És per aquest motiu que, com a Primer Secretari de la Federació de les Terres de l’Ebre,  vull agrair-vos a tots els militants i simpatitzants la feina que heu dut a terme durant les darreres setmanes per tal de fer arribar el nostre missatge a cadascun dels pobles i ciutats de les Terres de l’Ebre.

Som conscients que aquesta vegada no ha estat fàcil. Els nostres alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores fa mesos que pateixen una forta pressió. Amb una societat tant polaritzada, de blancs i negres, ens hem hagut de sentir pràcticament de tot, d’aquells que es diuen demòcrates i que a sobre ens volen donar lliçons. A la majoria de poblacions el nostre material de propaganda electoral ha estat arrencat, pintat o se n’ha fet befa. I a sobre nosaltres som els intolerants, els botiflers, els feixistes del 155 ... !!

 Tots sabem la trajectòria i els valors que des de sempre ha representat el nostre partit. I per molt que ho intentin no ens separaran de les nostres conviccions i de les nostres idees. La socialdemocràcia ha fet una societat millor i ha aconseguit fites destacadíssimes al llarg de la història. Per molt que ho vulguin no ens faran callar ni aconseguiran fer-nos desaparèixer. Els socialistes no creiem en els blocs oposats amb que s’entesten en voler-nos posar uns i altres.

Durant aquestes darreres hores us convido a persistir en la nostra feina i en el nostre missatge. Tenim l’oportunitat d’aconseguir uns bons resultats que capgirin, després de molts anys,  la tendència negativa que dúiem. Miquel Iceta ha estat, sens dubte, el millor en aquesta campanya electoral i l’únic que proposa solucions, el retorn al diàleg, a la legalitat, a la concòrdia entre catalans i amb la resta de pobles d’Espanya. És temps d’unir i de no separar més. Ho necessitem. I per això és fonamental que continuem treballant i lluitant fins al darrer segon. Fins que es tanquen totes les meses electorals hem de fer tot el necessari per aconseguir el vot per a Miquel Iceta i per als nostres candidats i candidates.

No defalliu, de ben segur que demà la nit ho podrem celebrar com pertoca

 

Manel De la Vega

Primer Secretari de la Federació de les Terres de l’Ebre

Fitxers adjunts: