Terres de l'Ebre

AMB EL GOVERN DE PEDRO SÁNCHEZ, AMPOSTA GUANYA

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els Ministeris de Foment i Cultura, destinaran 450.000 euros per a la rehabilitació de la Celóquia del Castell dels Cavallers de l'Ordre de Sant Joan a Amposta

Els Ministeris de Foment i de Cultura i Esports han acordat finançar amb càrrec al programa del 1,5% cultural, l’obra de recuperació i posada en valor de la Celóquia del Castell dels Cavallers de l’Ordre de St. Joan a Amposta. El Ministeri aportarà 450.000€, el 75% de l’actuació total, que puja 600.000€.  “Estem molt satisfets perquè serà un gran impuls per la rehabilitació i recuperació de la façana fluvial d’Amposta” ha explicat Francesc Miró

 

Així mateix, des del Ministeri per a la Transició Ecològica s’ha realitzat recentment  l’actuació del primer tram del camí de guarda per la Badia dels Alfacs, que permet l'accés a la Torre de Sant Joan en el qual s’han invertit 570.000€.  Aquesta primera fase, de 2,6 quilòmetres, connecta el desguàs de Fortaleza i la Torre de Sant Joan, un important element turístic i patrimonial d’Amposta, al que fins ara, era molt difícil accedir-hi. D’aquesta manera el camí tindrà també una utilitat turística amb el seu aprofitament com a via verda per al pas de vianants i bicicletes, segons ha indicat el portaveu socialista.

 

Als pressuposts de l’Estat, s’han destinat 400.000€ d’un total d’1M€ del cost total per iniciar les obres de l’accés a Amposta per la N-340 al Pont Nou. Una obra importantíssima per Amposta i molt reclamada, que el governs anteriors mai havien atès.

 

“Des del grup socialista a l’ajuntament d’Amposta estem satisfets per la feina feta durant el govern de Pedro Sánchez, on s’han destinat un total de 1.420.000€ en obres molt importants per al desenvolupament de la nostra ciutat. Per això, necessitem d’un vot útil al PSOE el dia 28 d’abril, perquè ha demostrat ser un govern amic per evitar l’immobilisme, el  bloqueig i la confrontació d’ERC”, ha assenyalat Francesc Miró.